Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vezirköprü Kanyonu : Sahinkaya Kanyonu Tabiat Parki Vezirkopru Karavan Parklari - Türkmen tur şirketi 4 teknesıyle sizlere şahinkaya kanyonunda hizmet vermek icin bekliyor bilgi almak icin lütfen arayınız

Vezirköprü Kanyonu : Sahinkaya Kanyonu Tabiat Parki Vezirkopru Karavan Parklari - Türkmen tur şirketi 4 teknesıyle sizlere şahinkaya kanyonunda hizmet vermek icin bekliyor bilgi almak icin lütfen arayınız. Bilgi için 0 552 527 72 55. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500 metre uzunluğundadır. Kızılırmak'ın en dar geçidi olan altınkaya baraj gölü, doğal bir görüntü sunarak iki farklı noktaya. Samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'nda kamp kurduktan sonra haber alınamayan şahsın kimliği belirlendi. Vezirköprü'de şahinkaya kanyonu'na turist akını samsun'un vezirköprü ilçesinde altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu turist akınına uğradı.

Samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'nda kamp kurduktan sonra haber alınamayan şahsın kimliği belirlendi. Güzel bir hafta sonu kaçamağı. Özellikle sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar sayesinde, bu yıl gelen turist sayısında artış yaşanıyor. 450 metre derinliğindeki baraj gölünde konumlanan şahinkaya kanyonu, 3 bin 250 metre uzunluğunda olup eşi benzeri çok nadir olması nedeniyle ilgiyi üzerinde yoğunlaştırmaktadır. Su kanyonu olan şahinkaya kanyonunda birlikte vakit geçireceğiz.

Sahinkaya Kanyonu Kamp Vezirkopru Kamprota Com
Sahinkaya Kanyonu Kamp Vezirkopru Kamprota Com from www.kamprota.com
Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Altınkaya baraj gölünün en dar noktası olan kanyon, yaklaşık 1,5 km uzunluğundadır. Kızılırmak üzerinde bulunan bu kanyon, nehrin en dar geçidi olarak kabul edilir. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan doğa harikası. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page. Şahinkaya kanyonu samsun ili vezirköprü ilçesinin kuruçay köyünde yer almaktadır. Yol tarifi al whatsapp 0541 398 94 45 mesaj gönder:

Heybetiyle kendisine hayran bırakan şahinkaya kanyonu, türkiye´nin 2'inci büyük su kanyonudur.

Şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Samsun'un vezirköprü ilçesindeki kaplancık mahallesi altınkaya baraj gölü üzerinde bulunan kaplancık kanyonu, tabii güzelliği ile insanlara doyumsuz bir manzara sunuyor. Yol tarifi al whatsapp 0541 398 94 45 mesaj gönder: Altınkaya barajı, 55900 türkmen/vezirköprü/samsun, turkey. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page. Altınkaya barajı nın en derin noktası. Samsun un vezirköprü ilçesinde bulunan türkiye de doğa harikası bir yer şahinkaya kanyonu tekne gezisinden.şahinkaya kanyonu,şahinkaya kanyonu vezirköprü,vez. Merhabalar samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır.tarihi v. Bilgi için 0 552 527 72 55. Gençler, vezirköprü şahinkaya kanyonu'nda kaya tırmanışı gerçekleştirerek, ladik ilçesinde afad çadırı kurmasını öğrendi. Şahinkaya kanyonu samsun ili vezirköprü ilçesinin kuruçay köyünde yer almaktadır. Kızılırmak nehri üzerinde yer alan, 1,5 kilometre uzunluğa sahip kanyon, 2012 yılında 'ulusal turizm bölgesi' ilan edildi.

Doğa harikası perşembe yaylası nerede? Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Altınkaya barajı nın en derin noktası. Şahinkaya kanyonu samsun ili vezirköprü ilçesinin kuruçay köyünde yer almaktadır. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900.

Sahinkaya Kanyonu Essiz Dogal Guzelligi Ile Hayran Birakiyor
Sahinkaya Kanyonu Essiz Dogal Guzelligi Ile Hayran Birakiyor from cdn.iha.com.tr
Yol tarifi al whatsapp 0541 398 94 45 mesaj gönder: Vezirköprü'de şahinkaya kanyonu'na turist akını samsun'un vezirköprü ilçesinde altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu turist akınına uğradı. Demir, tesisin 1700 metrekare alan üzerine kurulduğunu. Kızılırmak nehri üzerinde yer alan, 1,5 kilometre uzunluğa sahip kanyon, 2012 yılında 'ulusal turizm bölgesi' ilan edildi. Samsun un vezirköprü ilçesinde bulunan türkiye de doğa harikası bir yer şahinkaya kanyonu tekne gezisinden.şahinkaya kanyonu,şahinkaya kanyonu vezirköprü,vez. Güzel bir hafta sonu kaçamağı. Time required to visit vezirkopru sahinkaya kanyonu: Heybetiyle kendisine hayran bırakan şahinkaya kanyonu, türkiye´nin 2'inci büyük su kanyonudur.

Merhabalar samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

Selam arkadaşlar, bu videoda samsun vezirköprü'de bulunan türkiye'nin en büyük 2. Samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'nda kamp kurduktan sonra haber alınamayan şahsın kimliği belirlendi. Yol tarifi al whatsapp 0541 398 94 45 mesaj gönder: 0541 398 94 45 no'yu ara. 3,686 likes · 29 talking about this · 45,684 were here. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan. Vezirköprü şahinkaya kanyonu gps koordinatları 41° 16´ 45.6348 ve 35° 25´ 46.0632. Altınkaya barajı nın en derin noktası. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900. Merhabalar samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Şahinkaya kanyonu, muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor. Şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Bünyamin kıvrak july 26, 2019.

Bünyamin kıvrak july 26, 2019. Selam arkadaşlar, bu videoda samsun vezirköprü'de bulunan türkiye'nin en büyük 2. Türkmen tur şirketi 4 teknesıyle sizlere şahinkaya kanyonunda hizmet vermek icin bekliyor bilgi almak icin lütfen arayınız Heybetiyle kendisine hayran bırakan, türkiye'nin 2'inci büyük su kanyonunu görmeye gelen turistler, turkuaz rengi sularda. Gençler, vezirköprü şahinkaya kanyonu'nda kaya tırmanışı gerçekleştirerek, ladik ilçesinde afad çadırı kurmasını öğrendi.

Katid Ten Vezirkopru Kanyonu Icin Cok Onemli Oneri
Katid Ten Vezirkopru Kanyonu Icin Cok Onemli Oneri from resim.samsungazetesi.com
Şahinkaya kanyonu samsun ili vezirköprü ilçesinin kuruçay köyünde yer almaktadır. Tek bir entry yazılmasına anlam veremediğim, kendimi iskandinav coğrafyasında sandığım, tam bir viking metal klip çekmelik kanyon. Gezileriniz için muhteşem bir lokasyon şahinkaya kanyonu. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page. Bünyamin kıvrak july 26, 2019. Türkmen tur şirketi 4 teknesıyle sizlere şahinkaya kanyonunda hizmet vermek icin bekliyor bilgi almak icin lütfen arayınız Samsun'un vezirköprü ilçesindeki kaplancık mahallesi altınkaya baraj gölü üzerinde bulunan kaplancık kanyonu, tabii güzelliği ile insanlara doyumsuz bir manzara sunuyor. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900.

Şahinkaya kanyonu, muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor.

0541 398 94 45 bize ulaşın teklif al masa ayırt randevu al sipariş ver menüyü i̇ncele. 0541 398 94 45 no'yu ara. Heybetiyle kendisine hayran bırakan, türkiye'nin 2'inci büyük su kanyonunu görmeye gelen turistler, turkuaz rengi sularda. Time required to visit vezirkopru sahinkaya kanyonu: Efsane çaycı uzun saçlının yeri nerede? 340 metre yükseklikteki kanyon gizemli hali ile mükemmel. Güzel bir hafta sonu kaçamağı. Şahinkaya kanyonu kuruçay mevkisinde çadır kurduktan sonra haber alınamayan şahsın 25 yaşındaki türkmen asıllı yusuf hojayev olduğu tespit edildi.kaybolan yusuf hojayev'i arama çalışmalarında bir sonuç alınamadı. Kızılırmak üzerinde bulunan bu kanyon, nehrin en dar geçidi olarak kabul edilir. Özellikle sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar sayesinde, bu yıl gelen turist sayısında artış yaşanıyor. 3,686 likes · 29 talking about this · 45,684 were here. Tek bir entry yazılmasına anlam veremediğim, kendimi iskandinav coğrafyasında sandığım, tam bir viking metal klip çekmelik kanyon. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page.